en nystart på ett nytt liv

Hej!

Jag har flyttat. Jag är ny här. Heter Maria, bor i Skillingaryd i Småland, men är från Göteborg. Är 26 år ung och älskar min kärlekshäst, Vikto. Det är honom ni ser på bilden här ovan. Och mej, så klart. Logiskt nog. Bodde på metrobloggen förut, eller bor där egentligen fortfarande, men ska steg för steg pallra mej över till Mama. Anledning? Bebis, naturligtvis. Min första. Vår första.

En liten Nacho-Glenn bor nu i min mage och han är tänkt att kika ut 25:e oktober. Det kan bli tidigare, men förmodligen blir det senare. Jag är inställd på det. Funkar så i de flesta lägen – ställer in mej på det jobbigaste, så blir jag oftast positivt överraskad.

Jag har bloggat sedan januari 2006. Det är ett himla tag, det. Bloggarna har mest handlat om mej, mitt åsikts-kräkande och handbollsspelande. Men handbollsspelandet ligger på is tills vidare och åsikterna lika så. Mitt liv handlar ju inte bara om mej längre och inte heller min blogg. Jag får göra det som är bäst för oss alla tre – mej, min sambo och vårt barn – inte bara vad som är ”bäst” för mej.

Så, här har vi den, en upphöjd version av gamla, älskade Somenöppenblogg. En Somenöppenblogg 2.0. En vuxenblogg. Nu kör vi!

3 tankar om “en nystart på ett nytt liv

  1. Vuxenblogg…hihihi! Då får vi fortsätta följa dig här =). Måste ta mig i kragen och gissa på bebisdatum! Men det blir en annan gång. Må så gott. Bamsekram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s