snart smäller det

Jag i köket i går.

Det blev en halvtimmes sömn till, innan jag blev väckt av telefonen. Efter det har jag faktiskt gjort min skattedeklaration (moms och arbetsgivaravgifter, sånt man måste göra som egenföretagare). Jag tycker att det är roligt. Jag vet, det är inte så normalt att tycka det, men likväl – jag tycker det. Nu är jag dock klar med det och konstaterar att min försäljning under juli-september ökade med 30% från april-juni. Underbart! Det går åt rätt håll. För att kolla in mina smycken – klicka här.

Nu är det dags för mej att lägga på ett kol, för kl 15:05 går tåget till Jönköping. Match i kväll, kl 18:00. Derby, mot Cyrus. Naturligtvis en mycket viktig match, ty man kan ej förlora mot lokalkonkurrenten.

Så, låt oss hoppas att Nacho stannar inne just i dag.

Vi hörs i kväll! Ha en go söndag. Peace.

2 tankar om “snart smäller det

  1. Vad fort tiden går. Kul att se lite bilder på dig nu med magen för snart är den ju inte där längre. Men istället kommer ni ha det vackraste på jorden…undrar vad det blir =) Hoppas du får en trevlig kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s