sista ruschen, håll ihop det nu!

Bara en obligatorisk bild. Från Kreta, september 2010.

God förmiddag!

Ännu en natt har genomlidits, ännu en morgon är förbi. Strax ska jag iväg till MVC för (förhoppningsvis) sista gången. Är supernojjig nu på slutet, tror att Nacho ska dö i magen och allt sånt där som jag trodde tidigare i graviditeten. Nu är de jobbiga känslorna tillbaka, förmodligen för att jag är så nära nu, att jag tror att jag ska snubbla på mållinjen. Det vill jag inte. Jag vill ha vår bebis.

Ser massvis med bebisar omkring mej på facebook, de kommer hela tiden. Och ibland tänker jag att det är orättvist, men det är det ju inte. De har ju längtat lika mycket som jag. Som vi. Vår tid kommer. Snart, hoppas jag.

Nu ska jag äta upp min frukost, sen blir det promenad bort till MVC. Wish me luck!

Peace.

2 tankar om “sista ruschen, håll ihop det nu!

  1. Vet PRECIS hur du menar, man är glad för andras skull men ändå lite bitter för att man själv sitter med envis i magen. Oroade mig också på slutet, vågade inte ta något för givet. Men snart kommer Nacho, och han kommer vara helt perfekt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s