ännu mera nytt

Här har jag tvättdag! Det är nog bra det, för då får jag gå mycket i trappor. Kanske kan det sätta igång skiten…

Jag tycker om att tvätta, faktiskt. Tycker att det är mysigt att hänga och vika tvätt, känner mej så huslig då. Och så luktar det så gott. Extra mysigt att tvätta blir det ju när jag tvättar Nacho-Glenns kläder också och nu har vi ju fått hem en del nytt, så nu blir det en del att tvätta igen.

I går kom grejerna jag beställt från Lindex. Ni ska få se.

Stickad, lite varmare mössa. 79,50:-

Söta, coola, lite Converse-liknande mjukisbyxor. Stl 62. Ord pris 99:-, nu 75:-

Röd och grön velourbyxa. Stl 62, 89:50:-/st. Frölundas färger, hell yeah!

Färgglad och härlig body. Stl 56. Ord pris 99:-, nu 75:-

Underbar liten pyjamas med ugglor på. Stl 62. Ord pris 79:50:-, nu 50:-

Jag köpte även en del annat som är ointressant/jag inte kan visa upp här…

Bryr ni er om de här inläggen, förresten, eller är det bara jag som tycker att det är onödigt roligt att visa upp kläder?

3 tankar om “ännu mera nytt

  1. Det är jätteroligt! Bra att köpa lite större… folk sa innan att ”dom växer ur det små så snabbt” och jag tänkte ”whatever!” men oj. Folk hade rätt. Finns så mycket kläder jag önskar vi fått använda mer! Man hade typ samma favoriter och vips var allt för litet. Men om er lilla kille är en kräkis är det grymt med många ombyten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s