och mammor bakar bullar

En aningen sne Maria. Dags att färga håret snart, ja?

I går svängde jag och Vikto in på ICA på vägen hem från hans föräldrar. Vi skulle handla lite smågrejer, framför allt grejer till bullbak som jag tänkt ägna mej åt i dag. ”Lite smågrejer” slutade som vanligt med att vi handlade för ca 300 spänn, vi är totalt värdelösa på att handla ”rätt”. Nåväl, hem kom vi med massor av grejer vi inte behövde och fortfarande utan en hel del av det vi faktiskt skulle köpa. Typ kanel. Och kardemumma, märkte jag i dag. Så nu får det här fettot ändå kränga på sej kläder, skor och smink(!) för att promenera bort till ICA och komplettera med det som saknas. Men det är bra, att jag får röra på mej. Det behövs, om man säger så. Ska gå mitt fortaste, så kanske Nacho kommer ut.

Sen jävlar blir det bullbak! Vad har hänt med mej? Jag ska bli mamma, det är vad som hänt med mej.

En tanke på “och mammor bakar bullar

 1. Hej Maria!

  Jag vill bara säga att jag älskar att diskutera och tycker att det är jätteviktigt. Bloggkommentatorerna är ett mycket bra forum för det. Det är ju därför jag startade bloggen. Jag är alltså inte bara ute efter läsare som du tror. Om jag hade varit det hade jag kunnat vara Kissie nummer 2. Det roligaste med BK är att läsa kommentarer, utan kommentarer kan man lägga ner bloggen. Därför skriver jag provocerande.

  Sen får du tänka på att det man skriver på bloggen inte är hela ens person. Man väljer vad man vill skriva. Självklart skriver jag för att provocera och väcka debatt och det lyckas jag med. Det är inte alla som vågar eller orkar med det så som jag gör. Jag får ta skiten och det är skitjobbigt ibland när jag framstår som den onda.

  Vi är säkert mer lika än vad du tror.

  Fin blogg du har och lycka till med graviditeten!

  Kram//A-M

  Svar; Hej Anna-Maria! Vad himla glad jag blev av din kommentar! Det är sånt här jag älskar, att man kan vara oense om det mesta, men ändå ha en respektfull kommunikation värd namnet. Härligt!

  Jag vet precis hur det är med bloggar, har själv bloggat i många, många år, så jag håller med dej till fullo. Det är dock lättare att ”spinna på” mer och mer när man sällan får respons på kommentarerna hos er (mer än från alla de anonyma som man ändå inte har koll på). Nu gjorde du hela min dag och framöver kommer du kännas mer verklig än tidigare, det tackar jag för.

  Till sist är jag säker på att vi skulle ha jättetrevligt om vi träffades IRL. 🙂

  Tack så mycket, vi hörs!
  Kram Maria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s