reklamreklamreklam

Nu har jag satt igång med bullbaket! Bra Maria! Senast jag bakade bullar var när jag var i bullbakningsmaniskt tillstånd när jag bodde i Eskilstuna och just hade flyttat hemifrån första gången. Det var 2004 och jag var alldeles uppfylld av duktighets-känslor när jag bakade plåt efter plåt. Sen dog det bara ut. Men nu så! Back on track!

Medan jag leker duktig kan ju ni kanske nätshoppa lite? Jag kan bl.a. tipsa om halsbandet nedan, som just nu är veckans vara på by airaM. Det kostar normalt 80:- och säljs nu till 10% rabatt (20% om man gillar by airaM på facebook!). Klicka här för att komma direkt till halsbandet.

Det är ju ”snart” jul, som jag konstaterade tidigare i dag, så det kan ju vara dags att börja tänka på julklappar. Sprid ut köpen, så ni inte behöver bränna alla pengar precis dagarna innan julafton! Och passa på att handla veckans vara på by airaM, för då sparar ni några kronor vid varje köp. Dessutom kan ni bidra till en bättre värld om ni handlar True Message-smycken, där 5% av pengarna går till välgörenhet, denna månad till Rosa Bandet. Till råga på allt är frakten alltid gratis!

Så. Slut på reklamen. Mot bullarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s