snart är dagen här

För 4,5 månad sen, när magen var ”sååå stor”.

Goddagens, gott folk!

24:e oktober i dag. Det innebär en dag till beräknad bf och två månader till julafton.

Beräknad bf alltså. 25/10. Det datum man haft sikte på sedan mitten av februari, då vi fick det gladaste beskedet någonsin. Och nu är datumet här. Dock inte bebisen, men ändå, han kan ju komma precis när som helst. Alldeles fantastiskt.

Och två månader till julafton. Vissa av er kanske suckar och ba ”Åh, sluta tjata om julen så här tidigt”, men hey! Jag är jul-galen! Jag fullkomligen älskar julen. Älskar att köpa julklappar, älskar att fira jul med alla jag älskar, älskar julmusiken, älskar snön, älskar stämningen. Så ni blir kanske inte förvånade när jag säger att jag redan köpt mina två första julklappar? Nej, förmodligen inte.

Jag har fortfarande inga känningar som hintar om att Nacho-Glenn är på väg ut, så i dag ska jag passa på att jobba en del. Ni vet väl, förresten, var ni ska handla era julklappar? Här så klart.

Pöss, ha en bra dag!

4 tankar om “snart är dagen här

 1. Apropå älskar julen. Det gör jag med. Mucho mucho! Kolla in vem som har en tomtesäck med klappar klara i senaste blogginlägget, ha ha.

  Hoppas killen behagar komma snart, lycka till!

  Tjingeling,
  R

 2. Härligt att höra att det finns en person till som älskar allt som har med julen att göra lika mycket som jag 🙂

  Hoppas han tittar ut snart.

  Lycka till med allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s