dagen d

Bild tagen i går, vecka 39+6.

25/10. 25:e oktober. ”Slutet av oktober”. Så många gånger vi sagt och skrivit detta datum när folk frågat när det ”är dags”. 17:e februari gjorde jag ett test (sen ett till) som plussade, 18:e februari berättade jag för Vikto och sedan dess har vi haft sikte på detta datum.

Det är åtta månader sedan nu. Sju månader som gått jättejättefort och en månad som gått overkligt sakta. Åtta lyckliga månader, kanske de allra bästa i mitt liv, och ändå kanske inte ens mätbara med de månader, och år, vi har framför oss nu. Vilket underbart mirakel som håller på att drabba oss. Herregud.

Jag är redo nu. Nacho-Glenn är nog också redo, egentligen, men han är lite feg. Tror att om han stannar där inne så ska hans mamma skydda honom genom hela livet, men det funkar inte så, han måste möta världen på egen hand. Och jag står bakom honom vad som än händer. Men nu, Nacho, nu får du pallra dej ut och bli en egen lite individ, hör du det?

Vi längtar efter dej. Vansinnigt mycket. Kom nu.

2 tankar om “dagen d

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s