jag borde vara tacksam, så jag är det

Det finns mycket att vara tacksam för. Att kunna sitta och fika på en vit bänk under ett träd, till exempel.

Det är jävla väntandet är inte bra för mej. Eller min ekonomi. Antingen bakar jag eller så nätshoppar jag. Det, i sin tur, leder till en framtida medverkan i antingen Biggest Loser eller Lyxfällan. Eller varför inte båda två?

Nu har jag just klickat hem grejer för nästan 800:-. Visserligen julklappar, så det är ju pengar som ändå ska ”brännas”, bättre att ”sprida ut” kostnaderna. Men ändå. Jag blir tokig på det här. Och jag dör lite av att tänka att det kan vara två veckor kvar tills han är ute.

MEN. Jag ska skatta mej lycklig som har en frisk pojke i magen. Jag ska skatta mej lycklig som kan bli gravid över huvud taget. Så är det. Så måste jag tänka. Så tänker jag nu.

3 tankar om “jag borde vara tacksam, så jag är det

  1. Man får tänka till i tacksamhetsspåret ibland, även om det kan vara svårt. Jag sitter här och deppar över ömma bröst och sårig bröstvårta och gruvar mig för att pojken ska vakna och vilja äta… men sen får jag tänka på att vilken tur att jag har mjölk att ge honom, vilken tur att han äter bra och går upp som han ska, att jag fick ett friskt barn, att jag fick ett barn öht, att jag har TVÅ friska underbara barn, OCH tak över huvudet, pengar på banken, mat i kylen, kläder i garderoben osv. 🙂 Då känns plötsligt lite sår inte så värst jobbigt längre.

  2. Får ni ”bara” gå 2 veckor över tiden hos er?
    Här i Göteborg är det 3 veckor som gäller.
    Är själv i 41+6 nu. Känns riktigt tungt att veta att jag kan behöva gå ytterligare en hel vecka…

    Lycka till med allt!

    Svar; Ja, här är det ”bara” två veckor som gäller, som tur är. Tre veckor, alltså usch… Stackare, håll ut! Lycka till du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s