oapip.se

I dag fick jag hem något kul i lådan, nämligen ett par underbara byxor och tre dreggelscarfs från Oapip.se. Till Nacho-Glenn, förstås. Inte till mej själv. Jag dregglar mest bara när jag sover och det dregglet får kudden ta hand om.

Men kolla här, så fint!

Jag bara älskar ihjäl mej på byxorna, de är så satans söta. Dreggelscarfsen kommer inte långt efter.

Kan verkligen rekommendera Oapip.se. Det är en tjej som heter Madeleine som syr allt själv. Jag var rädd att grejerna skulle vara dyra, som de brukar vara när det är handgjort, men det var billigt som fan och då blev jag ju bara tvungen att plocka hem några godingar.

Men nu får lillen alltså gärna komma ut, för annars shoppar jag, som sagt, ihjäl mej.

3 tankar om “oapip.se

  1. Har också förköpt mig på dreggelscarfs därifrån, superfina. Men jag trodde det var en farmor som sydde…? Förvisso en tjej, men äldre liksom. Ja, du kanske vet vad en farmor är… =)

    Svar; Tjej, farmor, hon heter Madeleine i alla fall. 🙂 /Maria.

  2. Hej. Än att man är farmor så kan men väl vara tjej 🙂 än att man är 50 år ung 🙂 Skrattade högt när jag läste din kommentar Kerstin. Visst är jag farmor till 2 små underbara killar ( Z 3 år och W 17 dagar)
    Ha en bra dag
    Hälsningar Madeleine en pigg farmor med barnasinnet kvar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s