världen utanför, vad bryr vi oss om den?

Alldeles ny.

Jag är medveten om att världen utanför pågår precis som vanligt. Svälten i Afrika fortsätter, Kina har fortfarande inte lärt sej hur människor (och djur) ska behandlas och Färjestad är fortfarande värdelösa. Jag förstår det. Men det känns inte så. Mitt uppe i allt har jag svårt att hålla reda på vilken dag det är, hur mycket klockan är och hur längesen det egentligen var jag åt senast. Anledningen till att jag inte har någon koll är förmodligen för att jag inte bryr mej. Det är helt sjukt, egentligen, och jag har ju många gånger hört och läst om hur frälsta människor blir när de fått barn och jag har väl fattat att det är så. Men jag har inte fattat att det är så. Alltså SÅ.

Vi har försökt vara som vanligt folk är i dag, men vi har misslyckats totalt, kan jag säga. Vi bestämmer oss för att göra något, men fastnar i stirrandet. Stirrandet och luktandet på ett underverk som har de finaste ögonen och den godaste lukten av alla levande ting. Högst subjektivt, naturligtvis. Han är det vackraste jag sett. Och när han ligger här bredvid, på Viktos nakna bröst, så går mitt hjärta nästan sönder av kärlek till de där två människorna. Ifall någon undrar vad meningen med livet är, så är det just det här. Det jag upplever just nu.

I dag har vi i alla fall varit ute på en premiärtur med vagnen, tagit en sväng upp till huset och presenterat Aston för hans blivande rum, och till sist åkte vi hem till svärföräldrarna där vi fick mer presenter och dessutom mat och ompysslande. Välkommet, naturligtvis.

Nu ska vi njuta av resten av kvällen. I morgon bitti är det dags för återbesök på BB och sen ska Vikto jobba några timmar. Vi hörs då. Hej!

3 tankar om “världen utanför, vad bryr vi oss om den?

  1. Grattis! Jag gick igenom gamla bebis kläder igår och lukten av bebis finns kvar trots att det gått två år… Det finns inget mysigare än en nyfödd liten bebis… Grattis igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s