daddy’s little hero

Den där egentiden blev det inte mycket av. Den blev inte av alls, faktiskt. Tiden har bara flugit i väg. Aston är lite kinkig i dag och vill ha kroppskontakt hela tiden och då kan man inte göra så mycket annat. När Vikto har honom får jag passa på att göra allt jag inte hinner när jag är själv. Vi har dock hunnit med att handla och så har även svärmor varit på besök en stund. Härligt att se hur lugn och fin Aston var i hennes famn. Det känns tryggt.

Här har ni en liten tjockis i söndagens outfit. Kläderna han har på sej är de första jag köpte till honom och de använde jag för att överraska Vikto, alltså när jag berättade att jag var gravid. Jag sa åt honom att sätta sej i soffan, för han skulle få en present. På bordet stod datorn på, som vanligt, men med den lilla extra-effekten att webcamen var igång och filmade. När Vikto öppnade paketet och såg dessa kläderna sa han bara ”Näe? Näe?” och så skrattade han nervöst. Och jag ba ”Jooo. Jooo.”. Och allt detta har vi på film. Underbart minne. Fredagen den 18:e februari.

Och nu är han här och stjäl all min tid, stjäl all min uppmärksamhet, och för mej är han den mest älskvärda tjuven i världshistorien.

6 tankar om “daddy’s little hero

  1. Så otroligt fin, alldeles perfekt 🙂 Var beredd på att du inte hinner så mycket och gör du det så måste du göra allt jävligt fort. In i duschen, stänga av vattnet för att lyssna om han är vaken, sätta på det (om han inte vaknat) tvåla in dig fort som fan (stänga av vattnet igen, lyssna, sätta på det (om han fortfarande sover) i med schampot, stänga av vattnet, lyssna, åh fan nu är han, vaken men du kan inte gå ur nu för fan. Fort som helvete ur med schampot, skit i balsamet för då lär du ha en levande siren inom nån minut. Snubbla ut från duschen, sno med dig en handduk, småspringa till stället där han nu vrålar likt en hel hejaklack a la Frölunda. Så, klar! Men ingen duschnjutning där inte. Grattis 😉

  2. vilken söt pojke, grattis! Jag läste på din gamla blogg att du jobbade på skatteverket och jag undrar något om adressändring få se om du kan svara på min fråga, jag undrar om man kan gå till skatteverket personligen och byta adress utan att få någon blankett hemskickat till den adressen man flyttat ut från fast att man har familj kvar i samma adress, skickas det ändå papper hem dit eller ändras de direkt i o med att man går dit personligen då vet de ju att jag är jag, så jag undrar hur det går till om man gör på de viset. Hoppas du kan svara skulle vara jätte gulligt av dig! Lycka till med bebisen

    Svar; Tack så mycket! 🙂 Jag är inte 110% säker, men åtminstone 99%, på att om du går dit personligen, med legitimation, och fyller i blanketten där, så ska inga papper skickas till din gamla adress. Så besök ditt lokala skattekontor, så löser det sej. 🙂 /Maria.

  3. Åh vilken underbar sak att ha inspelad. Vad smart tänkt,det hade jag aldrig kommit på. Har inte sagt grattis till pojken än kom jag på, fy mig, GRATTIS! Supersöt är han.

  4. Gose! Gud vad kul, jag gjorde likadant! Köpte en body som det stod I Love Dad på. Önskar att jag hade det på film, det ögonblicket hade jag velat spara och visa Alice. Den minen han hade var obetalbar, total förvirring och lyckan när poletten trillade ner!

    Kram till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s