it’s a beautiful life

Solen tinar upp den krispiga gräsmattan på baksidan av huset.

Goddagens!

I dag är det en fin dag där ute! Det får lov att bli en promenad på eftermiddagen, tror jag. Vi måste dock hinna med en tripp till förlossningen då det uppstått lite komplikationer i min läkning, om man säger så. Inte så kul, men det är bara att bita i det där sura äpplet.

Aston, å andra sidan, han mår hur bra som helst. Jag tror inte att vi fattar hur lyckligt lottade vi är som fått en så snäll bebis. När jag läser om hur andra nyblivna föräldrar får sitta vakna hela nätterna med skrikande bebisar så kommer jag dock en bit på väg. Aston gnyr på sin höjd litegrann under natten och så fort han får bröstet blir han lugn och vi somnar båda två på några minuter. Enda gången han vrålskriker är när han måste ligga på skötbordet samtidigt som han inte är mätt. Då är det hey baberiba kan jag tala om. Annars bara sover och filosoferar han dagarna i ända. Underbara unge.

Vikto tycker att han är roligast när han sover, för då kan han göra sånt här roligt…

Sleepwalker.

Lustigkurre.

Förresten, ni som vet lite mer om bebisar än jag gör – när är det normalt att bebisar börjar lyfta på huvudet själva? Aston har gjort det sedan dygn tre och är jättestark i nacken nu! Han måste ha växt sej stark de där extradagarna i magen, vår duktige pojk.

Men det Aston är allra bäst på är att kissa hejvilt när han ligger naken på skötbordet. Det tycker han är jätteroligt. Till och med när vi inte hinner med att stoppa strålen och den landar i hans ansikte. Knaspojk.

9 tankar om “it’s a beautiful life

 1. Min dotter lyfte huvudet på BB redan men det är nog inget ovanligt att barn blir starka i huvudet snabbt. Jag minns inte riktigt, det är ju trots allt 23 år sen 😉 Han är så söt och japp ni har fått ett riktigt A-barn måste jag säga, det är bara att njuta, han trivs och är trygg helt enkelt 🙂

 2. Min lilla lyfte på huvudet första gången dom la henne på min mage efter förlossningen, så typ 20 minuter gammal! Sedan att hon hatade att ligga på mage det är en annan femma 😉
  Söta Aston, njut av den fina dagen!

 3. Jag har för mig att jag började med nackträning med Sophia när hon var runt en månad. Gabriel började också i stort sett direkt med att lyfta på huvudet, och BVC har sagt att han verkar stark i nacken för att vara så liten, men så är ju han liksom Aston lite överbakad 😉 Såhär i efterhand känns det bara positivt att han var inne lite längre 🙂

 4. Åhh så söt!!
  Hoppas att det inte är för alvarligt med din läkning…
  Jag tror att det är ganska så vanligt att de kan lyfta på huvudet, speciellt om man är överburen som Aston!
  Ha en fin eftermiddag!
  Kram K
  Psst. höjta till om du vill ut och gå någon förmiddag!;-)

 5. Åh guuuuud! Njut! Han är bedårande.

  Första tiden med första barnet är en UNDERBAR tid.

  Komplikationer är pain in the ass so to speak. Men vi har alla varit där 😉

 6. Haha Liam kissade också i princip varje gång vi tog av honom blöjan. Jag var dock lite bättre på att parera än Dan så jag tog det på golvet och han lite överallt, mest på sig 🙂 Lyckligtvis växer de ifrån det.
  Han är gudomlig er lille kille!

 7. Dom brukar väl vara nån/några månader innan dom lyfter på huvudet. Men Ludvig är likadan, han började lyfta på huvudet när han bara var några dagar å är duktig fortfarande. Duktiga killar vi har 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s