do i always get what i want?

Ohh, nu är jag så glad!

I dag har vi kommit överens om och köpt tapet även till gästrummet och det blev min absoluta favoritälsklingstapet, yay! Jag ska inte avslöja ännu vilken det blev, men kan hinta om att det är en av de som finns på den här sidan.

Åh, vårt hus kommer bli världens vackraste. Typ.

Nu ska jag mata en liten Aston, som för övrigt är världens snällaste unge. Vi är verkligen lyckligt lottade som fått en så lätthanterlig bebis. Och ja, jag vet att det kan ändras, så alla olyckskorpar behöver inte kraxa för det, tack. Tänk att det är så egentligen? Att när någon delar med sej av något hemskt eller jobbigt, så är alla där och tröstar med ”Det blir bättre” m.m., vilket är bra. Men när någon har det bra, så känner folk behovet av att ta ner en på jorden med ett ”Vänta bara…”. Varför? Det vet väl alla att livet inte är en dans på rosor alla dagar, alla veckor, men man måste väl få lov att njuta när det är bra?

Så ja. Nu matdags.

Så här ”oskyldig” ser Aston ut när han just lagt av världens brakskit. ”It wasn’t me”…

7 tankar om “do i always get what i want?

 1. Sophia var världens snällaste som bebis och nu är hon fortfarande en ganska snäll, smart och väluppfostrad treåring 😉 Jag har planerat att det ska fortsätta livet ut 😉

 2. Suck, alla sa likadant till mig. ”Helvetet” skulle braka loss om två dagar, om en vecka, om två veckor….
  Men nej, Linnéa sov som en stock nästan hela dagarna o hela nätterna i typ 4 månader.
  O jag, jag gick därhemma med nystädat hem, nytvättat hår, sminkat ansikte, rakade ben o nylagad mat varje dag o undrade om man verkligen skulle vara uttråkad som nybliven förälder? Hade ju förväntat mig att vara utmattad….. =)

 3. Hej fick samma kommentarer om min viktor när han sov nätterna igenom från det att han var tre veckor. De flesta var övertygade om att det skulle ändra snart men nu är han snart 14 månader och sover fortfarande hela nätterna. Jag måste bara tillägga att jag precis nyligen har börat läsa din blogg och jag tycker väldigt mycket om den. Bor inte så långt bort heller så då är det nästan ännu roligare. Keep up the good work. Kram

 4. Hej!

  Måste bara säga att din blogg är väldigt rolig!

  Vet precis vad du menar, tror att ”det kvinnliga kollektivet” har ett behov av att trycka ner varandra, ingen får ha det bra!

  Det börjar med gravidietet, jag mådde hur bra som helst hela tiden o gick upp 7 kg. ”Ja ja, vänta bara tills nästa barn”.

  Förlossning, tog 45 minuter o var helt underbar. ”Du hittar på, INGEN kan tycka så!” Jo, jag!

  Bäbis som sover o ffa mår bra o är harmonisk. ”Snart kommer den o den utveckligsfasen komma o då ska du få se”.

  Nej, njut av din bebis o va den trygga o naturliga Mamma du verkar vara!!!

  Kram, Sarah.

  Svar; Hej Sarah! Tack så hemskt mycket för din härliga kommentar. 🙂 Jag hoppas på samma tur som du. 🙂 Kram Maria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s