från djupet av mitt hjärta

Förra julen var det så här fint i Skillet. När ska snön komma i år? (Man måste ha bilder när man bloggar, men det behöver inte nödvändigtvis ha något med inlägget att göra.)

Förresten så vill jag tacka er för alla era underbara kommentarer.

Ni kommer med pepp, stöttning, komplimanger, allt möjligt och jag kan bara hiva i mej. Tack.

Tidigare har jag alltid svarat på alla kommentarer, men här på mama är det lite krångligare, kommentarerna hamnar inte där jag vill, sen finns inte riktigt tiden heller längre. Men jag läser vartendaste ord och tar åt mej av varje kram och i de fall där blogglänk lämnas försöker jag så ofta jag kan att klicka mej in där och lämna en kommentar hos er istället.

Det är kommentarerna som gör det värt att blogga. Tack. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s