första barnfria kvällen

Hej alla där ute!

I dag har det varit full rulle. Jag sov lite för länge, så det blev bråttom in till Jönköping för att möta upp mamma och lillebror, sen har det blivit lite shopping, svärande, mat-ätande och handbollstittande. Bloggen har inte riktigt hunnits med, om man säger så.

Svärandet skedde mest inne på H&M. Jag provade tio plagg (de flesta klänningar) i stl 42 och inte ett enda passade. Ridå ner, liksom. Fy fan, vad knäckt jag vart. Men till slut hittade vi en fin klänning i stl 44 som vi köpte hem. Dock har jag inte testat den än, så det är väl dags nu, med tanke på att vi ska vara på julfesten om, oj, en timme.

Ehh, måste dra. Hörs i morgon. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s