en av mitt livs kärlekar

Just hemkommen från Jönköping och kvällens handbollspass.

Alltså, fan, vad roligt det är med handboll. Det bara rycker i hela mej när jag ser alla tjejerna lira boll, jag vill ju också. Jag vill ju också få klisterblåsor på fingrarna och brännmärken på knän och smalben och blåmärken på armarna. Fasen, när jag gick i gymnasiet undrade lärarna om jag blev slagen hemma, så mycket blåmärken hade jag för jämnan. Numera är det aldrig någon som tror att jag blir slagen hemma. Det är nog i och för sej en bra grej, när jag tänker efter, men ni fattar poängen?

Äh.

I dag var jag i alla fall med och visade hur man skulle göra en övning. Jag sprang, passade och sköt. Fett coolt. Fett underbar känsla. Ahhhh. Så träffade jag även vår ”fixar-gubbe” i klubben och fick info om hur jag plockar ut min utrustning, så inom kort ska jag till A6 och hämta skor, fotledsskydd och knäskydd så att jag kan sätta igång igen. Ja, jag skulle egentligen behövt en hel hockeyutrustning, men det kanske är lite overkill?

Åh, det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Att jag ska spela handboll igen. Men jag måste chilla ner ett par kilo och inte tro att jag kan vara så bra som jag en gång varit. Jag vet att det kommer bli ruggigt svårt, att jag kommer ha svårt att acceptera att jag inte är så bra som jag vet att jag kan vara. Eller kunde vara. Men jag måste försöka acceptera det och glädjas åt att jag kan spela över huvud taget. Sen får vi se hur långt det räcker.

Pirr. I. Magen.

Snart…

2 tankar om “en av mitt livs kärlekar

  1. Förstår precis vad du menar. Handboll är bäst och underbart! Saknar den nåt otrooooligt mycket men suger i mig handboll så mycket jag kan på andra håll: Champions League och så klart EM, VM och OS och sånt. Sånt sitter jag i månader och räknar ner till. 🙂

    På tal om det, VM-start på lördag! AAAAAAAH!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s