och allt vad det innebär

Vår lille pajk gillar att ligga på mage och försöka krypa. Det går sådär…

Hallå ja!

Här har vi tillbringat dagen med att mysa, mysa, mysa. Aston är så kelig och vill helst bara sova på mitt bröst – superskönt för mammahjärtat och egot, men sjukt ineffektivt och dåligt för hemmet, där så gott som ingenting blir gjort.

Men i dag har jag i alla fall lyckats få tag på någon på kyrkan där vi ska döpa Aston och bokat datum för det och direkt på det satte jag mej och utformade och beställde inbjudningskort till dopet. De blev jättefina och nu längtar jag mycket till början av februari då det är dags.

Det är lite sorgligt att detta är Viktos sista vecka med tillfällig föräldraledighet. Han valde att ta 20 halvdagar istället för tio heldagar i samband med Astons födelse och på fredag gör han alltså sin sista halvdag, sen kommer jag och Aston vara ensamma ännu mer. Tråkigt att inte ha pappan här, det är ju så mysigt. Men jag är så otroligt tacksam för det fina system vi har i Sverige, där man har rätt till så mycket föräldraledighet. Många glömmer nog hur lyckligt lottade vi är i det här landet…

Nu ska jag pussa på mina killar lite och om två timmar ska jag ta bussen in till Jönköping för kvällens handbollspass. Catch you later!

En tanke på “och allt vad det innebär

  1. Hej Maria!
    Tack för en bra blogg! Har nyligen börjat följa dig 🙂 Vi väntar vårt första barn i februari och när jag läser om er vardag och ser era fina bilder längtar jag om möjligt ännu mer efter vår bebis!!
    Kram!
    // Elin, Eskilstuna

    Svar; Hej Elin! 🙂 Vad roligt att du gillar bloggen! Grattis till ert kommande barn! Lycka till med graviditeten. 🙂 Kram Maria.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s