kharma is a bitch

I går kväll; Vikto har somnat, jag har hand om en klarvaken och bajsnödig Aston. Kaboom. Bajs kommer. Jag byter blöja. Tillbaka i sängen. Mys och mat. Kaboom. Bajs igen. Så högt att Vikto vaknar. Jag byter blöja igen. Säger till Vikto att det är andra gången på 20 minuter. Vikto skrattar.

Nyss; Vi ska iväg. Kollar blöjan ifall vi måste byta på Aston innan vi åker. Japp. Bajs. Bara lite, men tillräckligt. Vikto byter. Snart klar. Blöjan på. Kaboom. Bajs igen. Dags för ny blöja. Dags för mej att skratta. What goes around comes around.

En tanke på “kharma is a bitch

  1. Ibland fastnar jag i en blogg för jag tycker den är lite mysig och intressant, som t.ex i din blogg, men efter ett tag kommer jag på.. Eh nä.. hur intressant är den eg? 🙂

    Svar; Förstår det. Min blogg är fruktansvärt ointressant för tillfället. Men du är här av fri vilja, så passar det inte kan du kila vidare. 🙂 /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s