obs! ointressant!

Bajsmaskinen ligger och studerar vår tavla i vardagsrummet. Det gör han varje dag, varje timme. Den lär få hänga i hans rum när vi flyttar in i huset.

Det är torsdag (duh!),  vilket innebär att ännu en vecka sprungit iväg, vilket innebär att skruttgubben redan är fyra veckor gammal. Det är ju helt sjukt. Jag vet att alla som fått barn säger så ”Tiden går fööööör fort!”, men det stämmer ju! Fasen, han som just var ett litet knyte som bara fanns och var söt har nu massa personlighet, tittar sej omkring hela tiden, håller huvudet uppe, sover själv i sin spjälsäng, herregud… Snart dags att börja skolan.

Jag fick en kommentar, en dissande kommentar förklädd till en ”snäll”. Kontentan var att min blogg är ointressant. Jag håller med! Så jag tar inte illa upp. Men mitt liv ser ut som det gör för tillfället. Jag har inte lika mycket tid att blogga och även när jag har tid så har jag inte orken att skriva om saker som berör på samma sätt som tidigare (detta har jag redan tagit upp tidigare i bloggen), pga allt det efterspel som det blir i och med att svara på kommentarer, utveckla mej osv. Jag har, som sagt, inte tiden eller orken till det. Och det var delvis därför jag flyttade från metrobloggen till mama. Min blogg är inte vad den en gång var och ibland känner jag ångest över det, men oftast inte. Jag trivs som det är nu. Det här stället är mer glädje än mina tidigare ställen och så vill jag ha det. Är det för ointressant är det fritt fram att dra till andra, mer ”intressanta” bloggar. Jag hindrar er inte.

Vi mår i alla fall bra. Aston är tillbaka i gammal god form igen efter en lite sämre dag i går. Då grät han så fort han inte låg i min eller Viktos famn. Men nu är han som vanligt igen, skönt! Själv är jag dock väldigt trött. Aston är inte vaken så mycket på nätterna, men han gör väldigt mycket ljud ifrån sej även när han sover och då kan inte jag sova, för jag vill hålla honom lugn. Därför är jag som ett jäkla kolli på morgnarna när vi vaknar och vill bara snooza Aston några gånger till, några gånger till. Men nu är jag uppe och ”pigg” och snart kommer Vikto hem med vår, numera, traditionella torsdagsmat – raggmunk och stekt fläsk. Yum! Efter det ska jag jobba med smyckena. Det är mycket nu.

Hej med er!

15 tankar om “obs! ointressant!

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej! För mig som går in i V 37 i morgon är din blogg väldigt intressant. Har följt dig från strax innan förlossningen (även om jag inte kommenterat förut) För mig är det du skriver intressant och skrivet med glimten i ögat. Förstår dock att om man är på ett helt annat ställe i livet så kanske det inte är riktigt lika ”rolig” läsning. Men det är ju bara att klicka sig vidare till en annan blogg som passar bättre då i såna fall! Men jag tycker iaf att det är spännande att läsa om hur livet kan bli efter förlossningen, även om alla barn är olika. Ha en bra dag! 🙂 PS. Grymt imponerad av att du redan varit ute & sprungit! 🙂

 2. Helt rätt Maria! Det är frivilligt att läsa din blogg, de som inte gillar den kan ge f…n o läsa den! Jag gillar det du skriver, kram till dig o dina <3!

 3. Din blogg har blivit lite av en favorit, så kör på som du gör för här uppskattas det mycket Aston =)
  Det är ju oftast utav en anledning varför man börjar blogga på mama, just för att det blir mycket barnbloggande. De är ju samma för mig.
  Keep up the good work =)

 4. Att följa en blogg är ju högst frivilligt, gillar man inte det man läser kan man ju bara låta bli. JAG tycker iaf att din blogg är jättetrevlig, sen kanske det spelar in lite att våra liv ser ganska lika ut just nu 😛

 5. JAG njuter i alla fall av varje inlägg. En kopp kaffe och din blogg, två glada barn och sen är dagen fulländad.
  Kramar från Bredaryd

 6. Va fan, du bloggar ju på mama, vad förväntar sej folk? Hur många nyblivna mammor skriver hellre om läget i arabvärlden än om sina barn liksom? Äh, skit i sånt, jag läser din blogg varje dag och förväntar mej att få läsa om gullskrutten. kram.

 7. Intressant beror väl på vad man är intresserad av…..
  Nu råkar jag älska handboll, och längtar lika mycket som du till att klibba in fingrarna och dra en boll i nätet.
  Samtidigt som jag också har en liten knodd som än så länge tar all tid, och träningen begränsar sig till barnvagnspromenader. Ska nog ladda ner app’en barnvagnsutmaningen!
  Fortsätt vara den du är och skriv när du har tid, så läser jag när jag har tid 🙂
  /Johanna

 8. Meh, vilken onödig kommentar! Jag gillade din blogg förr o jag gillar den nu för jag är ju både politiskt intresserad o mamma, så det var bara att ställa om förväntningarna lite 🙂

  Riktigt härlig bild på Aston, han ser ju helt betagen ut!

 9. Skriv Jag tycker du inte bara har en grymt bra blogg, du verkar dessutom ha väldigt bra åsikter (när man ser dis kommentarer på andra bloggar) och intelligent. En sån man vill ha som kompis. Även om det inte är tokmycket action är du en av få bloggar jag alltid återkommer till. Finns så många innehållslösa bloggar där ute men du är verkligen inte en av dom.
  Så skriv vad du vill, hur mycket eller lite som helst. Det blir väldigt bra ändå. Kärlek!

 10. jag tycker tvärtom din blogg är väldigt intressant, av den enkla anledningen att du är du, simple as that. inget fejkat, tillgjort, inget censurerat. och just det gillar jag, och många saker känner jag igen mig i som mamma till en åttamånaders. men visst, hade jag varit 21 och singel så kanske jag inte läst just din blogg. så fortsätt gärna att underhålla mig = )

 11. Ping: magic weekend coming up! | Somenöppenblogg 2.0

 12. Jag antar att det är min kommentar som jag skrev för ett tag sedan som du syftar på. Det är ju självklart min högst personliga åsikt. Vissa tycker säkert att det är jätteintressant med mammabloggar medan jag tycker att det är mer intressant att läsa om åsikter om saker son händer runt omkring oss. Jag började läsa din blogg för att jag ansåg att du hade intressanta åsikter och gjorde intressanta inlägg. Den delen av bloggen har försvunnit. Men du har säker vunnit minst lika många läsare som du kanske har förlorat när du nu bytt inriktning. Och det viktigaste är ju att du mår bra och tycker att det är roligt att blogga.

  Svar; Haha, nej, det är verkligen inte någon kommentar du skrivit. Vet inte ens vilken kommentar du syftar på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s