magic weekend coming up!

Hej härliga fredag!

I går kväll hade vi besök av goa vänner, Zebbe och Johan. Vi tittade på matchen, MoDo-Frölunda, som Frölunda tyvärr förlorade i sudden. Men vi hade trevligt ändå. Man får ta vara på de få tillfällen då vi hinner umgås nu för tiden.

Zebbe hade med sej present åt Aston. Föga förvånande i Frölunda-format. Så Aston har nu sin tredje Frölunda-outfit och fick i går ha den på sej, trots att den är två storlekar för stor. Fin va?

En bra kväll var vad det var.

I dag är det dags för oss att äntligen åka till Göteborg igen. Det är mer än två månader sedan vi var där senast, så det ska verkligen bli gött. Och äntligen ska lillgrabben få insupa Götets härliga luft, ja, det skulle inte förvåna mej om den får honom att brista ut i sång eller dylikt, den göteborgska luften är ju magisk.

I dag ska vi först till mitt gamla jobb på Skattverket (där mamma fortfarande jobbar) och hälsa på alla gamla arbetskamrater som är nyfikna på Aston. Sen ska vi träffa underbara Camilla och hennes ”lille” Wilmer, som inte är så liten längre. Senast jag träffade dem var han tre dagar gammal, nu är han ett halvår! Sen i kväll ska vi hem till mamma på middag. Stefan, Ollie och Vendela kommer också dit, så det ska bli riktigt mysigt.

Sedan fortsätter helgen i samma stil, med att träffa vänner på olika håll, samt inhandling av julklappar och, ej att förglömma, Sveriges premiär-match i handbolls-VM i morgon. 15:55 på TV4, mot Argentina. SE!

Åh, vilken bra helg vi ska ha. Vad ska ni göra?

Mini är på bra humör i dag, det gillas.

Till sist vill jag tacka för underbara kommentarer till det här inlägget. Det finns inga gränser för hur gulliga ni kan vara, tydligen. TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s