this and that on a tuesday

Numera sover bästkillen i sin spjälsäng hela nätterna. Duktig kille!

Yoo peeps!

Här borta är det lite krassligt i dag. Lite feber och ont i bihålorna. Inte kul, men med vila hoppas jag att det går över. Aston är också lite snorig, men det är nog ingen fara med honom, han skrattar för fulla muggar.

I dag har vi varit iväg till Socialkontoret där Vikto har fått skriva på faderskapsbekräftelse. Man måste ju göra sånt när man ”bara” är sambos. Dock inte när man är gifta. För om man är gifta kan man ju inte knulla runt, det vet ni, va? Det kan man bara göra innan man gifter sej. Jepp. Lame, lame, lame.

Efteråt åt vi lunch på Kinesen här i byn. Satans god mat de har där, alltså. Det är jag glad för, för det finns ju inte så många matställen här i Skillet. Tre pizzerior, en kines, en smörgåsbutik och ett konditori. Det är väl det. Men det är bra standard på allihop, så då behöver man ju inte några fler ställen. En sushi skulle jag vilja ha, dock. Fixa det, tack.

Nu är det bara jag och lilleman här hemma, pappan jobbar ju heltid nu igen. Tråkigt, men nödvändigt, förstås. Och eftersom Aston är så lätt att ha med att göra, så orkar jag utan problem. Har jag sagt att jag är tacksam för att Aston är så lätt? Ja, jag har nog det.

Nu ska jag sätta mej och skriva ner alla adresser till de vi ska bjuda på dopet i februari. Inbjudningskorten kom hem i går och det är SÅ fina. Ni ska få se dem så småningom. Sen ska jag även nätshoppa lite julklappar. Vi köpte en jäkla massa i helgen, men vi har en del kvar. Lika bra att få det gjort.

Apropå julklappar så vet jag många vuxna som tycker att man ”inte behöver köpa julklappar mer än till barnen”. Öhhhhh, lägg av. Vill man fira jul med mej så ska det vara julklappar, punkt slut. Julklappar hör till. Kalla mej barnslig, jag är ju barnslig, men det blir ingen jul utan julklappar. Inte heller utan julskinka. Eller Kalle Anka. Eller julgran. Jag vill ge bort julklappar och så är det med det. Jag är nog lite av en julfascist…

Min pappa sa i lördags att ”Ni behöver INTE köpa några julklappar till mej.”. ”Näe, det vet jag att vi inte behöver och du kan säga så hur mycket du vill, men du kommer få julklappar ändå” sa jag. ”Jaha ja. Jag ska så klart köpa julklappar till er andra, men jag behöver inte få några…” fortsatte han. Då sa Vikto ”Jag vill inte köpa några julklappar till er, men jag vill gärna ha!”. Han är go, han…

Hepp, nu ska jag sätta igång!

5 tankar om “this and that on a tuesday

  1. Jag är likadan med jul och julklappar, samma med min familj så jag förstår helt och håller, men sen är vi ju släkt oxå så det kanske förklarar lite… Kram på er, Astonsötis är godis!

  2. Hej finaste Maria, Jag skrev en kommentar som försvann 😦

    Ville bara be om ursäkt för dåligt kommenterande och för att vi inte hunnit hälsa på er ännu. Det har varit mkt på sistone. Vi vill ju gärna komma innan Aston börjar skolan (som du brukar skriva).

    Jag vill bara skicka massa kramar och säga att ni är fina och duktiga föräldrar.

    kram

    Svar; Du behöver väl inte be om ursäkt heller. 🙂 Jag vet att du har mycket för dej, ingen fara. 🙂 Tack, snälla du. ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s