you can not stop breathing, just inhale and exhale

Lifesaver…

Hej allihopa!

Jag lurade er visst lite i går, jag hann ju inte blogga på kvällen. Men nu så…

Det har varit några dagar av eftertanke nu på slutet. Min vän dog alltså i en trafikolycka i onsdags förra veckan och det har varit många ”varför?” som rullat genom huvudet om och om igen. Jag tror att jag drömmer om henne varje natt, för på morgnarna känns hon märkligt närvarande, som att jag nyss träffat henne. Det är ofattbart, det som hänt, och jag antar att jag har svårt att acceptera det som hänt, men jag kan inte sluta leva. Jag måste gå vidare. Aston hjälper mej med det. Vikto också.

I kväll tar jag ett steg på vägen genom att medverka på kvällens handbollsträning. Nu blir det väl inte så mycket handboll, utan mest fys, men det passar ju perfekt. Så klockan 17:00 är det dags för comeback. Jag är sjukt taggad, men förstår också mina begränsningar. Jag ska försöka att inte passera gränserna, det är inte bra för någon. Aston åker med, så jag får väl ta pauser för att kolla till honom emellanåt. Efter träningen ska vi sen ha julmys hemma hos en av tjejerna i laget. Det är så fint att vi tar tag i och gör sånt efter att ha förlorat en av våra egna. Det finns ingen tid att slösa längre.

Till sist vill jag tacka för allt stöd jag fått från er. Ni är verkligen den härligaste läsarskara som finns. Tack. ❤

2 tankar om “you can not stop breathing, just inhale and exhale

 1. Härligt att få träna igen!!! Så font av er att träffas efteråt!
  Jag såg förresten dej på Hemköp innan idag, men du såg inte mej;)
  Träna lugnt o ha det så mysigt med tjejerna!
  Kramar K

 2. Lycka till på träningen! Jag lovar att du känner direkt om det inte går..=) Jag tränade handboll första gången efter typ 3-4 månader och sidledsförflyttnigar kändes ju inte direkt tipp-topp i bäckenet..=) Men det ordnar ju till sig vad det lider..

  Och massa massa styrkekramar till er alla. Jag spelar som sagt handboll i Kalmar och hoppas att ni orkar och klarar av att fortsätta spela som ni gjort även resten av säsongen och att allsvenskan väntar..jag håller på er!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s