alla dessa klappar

Hallå där ute!

Fasen, vad mycket bilder jag har från julen. Tar en jäkla tid att gå igenom och lägga upp. Men fina är de! Märker dock att jag nästan inte tagit några bilder på julklapparna, men några blev det i alla fall.

Pippi-tröja, som min mamma stickat till Aston! Så fin.

Gåbil och gunghäst! Gåbilen fick han från sin farfar och gunghästen från faster Stina.

Väldigt roliga, som synes… Haha.

Onepiece från sin mormor och Uggs från faster Stina.

iPad2 från sin pappa.

Och mina egna julklappar har jag inte tagit en enda bild på. Får nog fixa det… Ivilket fall så är vi oerhört nöjda och glada över varenda liten grej. Jag är speciellt extraglad över hoppgungan vi fick till Aston. Jag själv älskade min hoppgunga när jag var liten och det lär han också göra.

Själv fick jag bl.a. målargrejer av Vikto. Canvas-duk, penslar, staffli olje- och vattenfärg. Jag kan inte måla för fem öre, men jag tänkte lära mej! Sen fick jag två pyjamasar (av pappa och svärfar!), jag som inte använt pyjamas sen jag var fem, typ. Men nu har jag haft byxorna på mej i två dagar i rad och de är skitsköna. Soft! Jag fick även ett muffinsställ och muffinsformar av svärmor. En Nike-träningsväska, också av svärmor. Presentkort på såväl A6, Länna Möbler och Fiorucci. Träningskläder av mamma. Vinglas av bror och svägerska. Och en jättefin guldig tröja av fina Stina. Detta och en hel del till, det är ju så att man skäms…

Nu ska jag mata bebis, hej hej!

En tanke på “alla dessa klappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s