det är ingen vanlig dag

…för det är Viktos födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Och inte vilken födelsedag som helst, nej, i dag fyller mitt livs kärlek 30 år!

Jag önskar att jag kunde ge honom hela världen, men med den ekonomi jag har nu får han nöja sej med det lilla. Jag har gjort så gott jag kunnat. Han fick i alla fall lie skönsång av både mej och Aston i morse.

Dagen till ära gör också Vikto sin första pappalediga dag (förutom de man får i samband med förlossningen). Han ska vara hemma varje måndag hela vägen fram till och med juni. Underbart! Så i dag ska jag jobba en del, det behövs.

Hej med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s