en nöjd mamma är en bra mamma

Varken i går eller i dag var jag med på handbollsträningen. Den senaste veckan har varit extremt påfrestande med gipsad hand, flytt och en Aston som börjat visa en ny (skrikigare) sida, även om han fortfarande är lugn most of the time, och jag har de senaste tre dagarna känt mej alldeles matt. Därför har jag valt att stanna hemma för att vila upp mej. Är det något jag (nästan) lärt mej genom åren så är det att lyssna på min kropp.

Så när min kropp i kväll sa till mej att ”Hörrö, tjockis! Du har ju ett badkar som står där inne i badrummet, ett badkar ingen någonsin badat i. Du tänkte inte att det kunde vara en bra idé att inviga det? Ingen ser dej, don’t worry about the pork.” så höll jag med. Lyckligtvis höll även Vikto med och vips så hade jag tänt ljus och fyllt ett badkar och Vicke-Vire tagit hand om gnäll-Aston.

De där 35 minuterna var ganska så magiska, I tell you. Jag befann mej i en helt annan värld där jag låg, med bara huvudet och dum-handen över vattenytan. Så till slut rycktes jag tillbaka till verkligheten igen när gnäll-Aston förvandlats till skrik-Aston. Först försökte jag överrösta honom genom att sätta vattenkranen på full fräs igen, men när jag insåg att jag legat och njutit i 35 minuter så kände jag mej nöjd och klev upp.

Tack för det!

4 tankar om “en nöjd mamma är en bra mamma

  1. Ping: myskväll på en tisdag | Somenöppenblogg 2.0

  2. Ping: som en öppen blogg 3.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s