vansinne

Halv sju, Aston? Det tyckte du var en bra tid att starta dagen? Halv sju. Mamma uppskattar det inte, bara så du vet. En dag ska jag ge igen. När jag är gammal och pensionär och har blivit morgonpigg, som alla andra pensionärer, då ska jag ringa och väcka dej jämt, jämt, jämt. Passa dej.

2 tankar om “vansinne

  1. Förstår dig precis! När mina killar är tonåringar och har varit uppe halva natten ska jag storma in i deras rum klockan 6 på morgonen och väcka dem! Dock tycker jag du ska njuta av dina ‘sovmorgnar’ som varar ända till halv sju… Här stiger vi ibland upp 04.20… Bläh! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s