lowlife

Jag fick en kommentar sent i går. Hade egentligen inte tänkt kommentera den, för det är ju precis det hon vill. Ja, för det är fanimej bara tjejer som håller på och fjantar sej så här på internet. Men jag har suttit och småskrattat åt den hela dagen, så jag känner att jag måste dela med mej, även fast den är markerad som skräppost och personen ifråga i fortsättningen kommer hamna där hon hör hemma om hon kommenterar – i papperskorgen.

”Oj, va har hänt med din stil? Den där gröna franströjan är riktigt mycket white trash. Nä, shape up girl. En sak till, när ska du ta tag i att bli av med alla överflödiga kilon?
Kul att lillen redan är 3 månader föresten, tiden går fort :)

Alltså. Haha. Det här handlar alltså om någon som låtsas följa min blogg ”vad har hänt med din stil”, som om den ändrats, men uppenbarligen inte gör det ”när ska du ta tag i att bli av med alla överflödiga kilon”, ni som läser vet ju att det tagits tag i redan. Roligast är väl sista raden, med smileyn på slutet. För om man använder smileys kan man komma undan med vilken skitkommentar som helst.

Eller hur?

9 tankar om “lowlife

 1. Glöm henne, du är ju grym! (men jag förstår att du retar dig på ”henne” & vad var grejen med kommentaren om att din son redan är 3 mån…)

 2. Haha, ärligt jag skrattar med åt det!
  Vad är det för människa, vilken jävla typ. Jag blir så irriterad på såna som äns är inne och läser bloggen om de inte gillar den. Herre gud!

  Jag tycker du blir snyggare och snyggare hela tiden 😉 Och dessutom har du en sjukt söt son och du verkar trivas väldigt bra med tillvaron, herre gud hon är avundsjuk!

 3. Typ som varje gång jag har skrivit att jag är snygg i bloggen. Fort som fan är det någon som är där och påpekar att jag visst inte är snygg, utan att jag snarare är ganska ful och motbjudande.

  Sen kämpar du väl på bättre än de flesta med dina gravidkilon. Du äter bra och tränar. Va mer skulle man kunna göra? Typ inget!

 4. *SUCK* Jag får sånt ibland också! Ibland riktigt elaka kommentarer från anonyma tjejer. -Såklart det är tjejer! Alltid! Avundsjuka och jantelag.. En gång gav jag svar på tal, my misstake. Tjejen tyckte att om man bloggar får man ta sånt. Nja, jag håller inte med. Låt bli och läs om jag irriterar dig! -Rakt ner i papperskorgen bara!

  Njut av din underbara familj och ert super fina nya hus!!!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s