en och annan svordom kan ha letat sej hit

Satans jävla skit. Det blev förlust, 23-20, och jag är så jävla besviken över att jag inte gjorde det bättre – som spelare och som coach. Kräver väldigt mycket mer av mej själv. Fan.

Det enda som varit skönt med att jag inte spelat handboll på nästan två år är att jag sluppit känna de värdelösa känslorna som fyller min kropp till sprängningsgränsen när jag varit med och förlorat en match. Allt jag säger till tjejerna träning efter träning och match efter match – att de ska se det positiva och ute bara det negativa – är som bortblåst när det gäller mej själv. Jag gjorde ju bra grejer i dag, både som coach och spelare, men det är inte de jag minns. Skit.

En grej jag minns är dock när jag dunkade ögonbrynet och resten av huvudet i golvet vid mitt tredje mål. Det gjorde väldigt ont och där och då borde jag slutat spela. Nu mår jag illa och det är inte bra.

Nu längtar jag hem till mina pojkar. Mina bröst också. De är ”rätt” fulla. (Ifallniundrade.)

En tanke på “en och annan svordom kan ha letat sej hit

  1. Japp – dom slank igenom…. svordommarna alltså 😉
    Hmmm – hur ska du få dig själv att inte fastna i eve missar? Det får bli din nya uppgift att fundera ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s