gameday

God morgon på er! Uppe med tuppen denna lördag! Önskar att jag fick sovmorgon, som jag brukar få på helgerna, men vid nio blir jag upphämtad för färd mot Ystad. Match är det som gäller, mot Pandora. Coolt namn.

Så i dag ska jag vara utan Aston hela dagen. Jobbigt och skönt i ett. Han har startat dagen på ett strålande humör. I går la han av sina första riktigt kluckande skratt, så känner jag Vikto rätt kommer han tillbringa hela dagen med att sitta och låta som en säl för att detta ska upprepas.

Jahopp, nehepp, dags att sätta fart. Wish me luck!

En tanke på “gameday

  1. Och grejen är ju att vi vuxna sätter normerna för vad barnen ska ta efter. Så om vi lär barnen från början att all kärlek är bra kärlek så kommer det inte vara något konstigt att ha HBT-föräldrar. :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s