grötings from aston

God måndag på er!

Här har dagen knappt börjat för en gammal mamma som mej. Fick verkligen lov att sova ut i dag. Aston vaknade klockan sju och då tog han med sej sin far och gick upp. Själv fick jag sova till 11:40. Helt jävla underbart, faktiskt. Känner mej inte helt kry, så det behövdes.

I går var både Aston och jag risiga under kvällen och i natt har jag svettats som valfri Biggest Loser-deltagare, därför blir det ingen träning för mej i kväll. Det suger ju, förstås, för jag är redigt revansch-sugen efter min insats i lördags. Men det är inte bra för varken mej eller mitt lag att jag kommer dit sjuk. Så jag avstår.

Nu har vi nyss suttit vid matbordet, hela lilla familjen. Det var roligt och jag ska berätta varför. Och visa varför. Kolla nu.

En Aston i stargroparna.

Pärondryck och gröt stod på avsmakningsmenyn.

Ge mej!

GE MEJ, SA JAG!

Men ja, hur nöjd man än är är det alltid gott att tugga på kläder/dregellapp/haklapp.

Hallå? Var det redan slut!?

Det här får vi göra om!

Ja, det blev en hel del premiärer i dag. Pärondryck-, gröt- och sitta i Tripp Trapp-stolenpremiär! Han gillade alltihop och det gör ju en förälder glad, förstås. Efteråt fick han sej lite ersättning så att han blev mätt och nu tar han en tupplur för att smälta både mat och nya intryck.

Herregud. Fyra månader gammal snart. Det är ju fullständigt absurt.

4 tankar om “grötings from aston

  1. Vad glad jag blir! ser att doppresenterna kom till användning! 😀 yyeeeiy! och vilken fin son ni har!! jisses! OCH vilken fin gudson jag har! hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s