catching up

God fredag på er!

Fan, vad veckorna springer, på både gott och ont. Jag längtar framåt, det gör jag, det gör vi väl alla, men jag vill vara väldigt försiktig med att inte uppskatta nuet. Måste leva här och nu.

Men först ska vi leva lite ”då”. Har ju glömt att lägga upp flera bilder från senaste veckan. Så nu kör vi ett litet bildinlägg med allt möjligt, det kan väl vara kul?

I tisdags var vi ju på öppna förskolan, eller Småfolket som det heter, för första gången. Där var det en trevlig sångstund!

Direkt efter småfolket åkte vi än en gång till Värnamo för babysim. Här är Aston i sin badblöja.

I tisdags var ju andra gången vi var där och efter en förstagång som präglades av panik (från Aston, inte mej), så gick det alldeles strålande denna gången. Plask som in i bomben. Nästa gång blir det vattenfast mascara.

Det är ett kladdigt projekt varje gång Aston ska äta, men det är väl så det ska vara? Jag blir glad av kladdet. Faktiskt.

Ivrig liten grabb som gärna hjälper till.

Underbara skitunge.

Lyxmat på en tisdag. Kyckling och fetaost inlindat i bacon, med klyftpotatis och bearnaisessås. Det är naturligtvis inte jag som lagat.

Och den här underbart söta bodyn köpte Astons farmor till honom i lördags när vi var i Jönköping. En fyra månaders-present. Tack farmor!

En tanke på “catching up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s