madison square garden

Nu är det inte så jättejättemånga bilder kvar av New York, men lite till har jag att återuppleva (och ni att njuta av).

Aston fick på sej sin Frölunda-outfit, både body och napp. Tyvärr hade han tagit med sej fel mössa. Den var alldeles för stor.

Jag drog på mej min Bruins-tisha som jag köpt tidigare under dagen.

Sen traskade vi iväg.

Det regnade, men vi gick ändå. Vi gick förbi Bryant Park. Den var mindre än jag tänkt mej.

Och efter bara en kvart eller så var vi här. Madison Square Garden. Lite magiskt, faktiskt.

Väldigt nöjd tjej!

Inne vid biljettkassorna. Nervös. Hade allt funkat med biljetterna?

Det hade det. Biljetterna låg i mitt namn och efter visat ID var de våra. Han i kassan var lite imponerad över att det var ”Hank himself” som hade lagt undan dem. Jag är faktiskt också lite impad av det.

Vi köpte en Rangers-tröja till honom, med Lundqvist på ryggen. Boston-tröjan hade vi köpt tidigare, till Astons kusin Vendela, men Aston fick låna den på matchen. Snällt av Vendela, tycker jag.

Mina killar! ❤

Jag fick rysningar bara när vi gick omkring i entrén och foajén. Allt var så kryddat, så amerikanskt. Och när det kommer till idrott älskar jag det amerikanska.

Vi gick fram till en vakt och frågade hur vi skulle göra med barnvagnen och så. Då hände något som jag aldrig hade förväntat mej av USA. Han sa att vi kunde följa med honom (även fast han tvivlade lite när han såg min Bruins-tröja, ”but I do it for baby Lundqvist!”) och vi fick gå in innan insläppet ens hade börjat. Så tog han med oss till något Security Center eller vad det hette och där fick vi ställa in vagnen och lägga våra jackor. Helt gratis. Det var snällt, tycker jag. Så där stod vi och såg på alla de som snällt väntade utanför insläppet.

Jag kunde inte låta bli att vara väldigt nöjd med det.

Där stod nämligen en hel del folk och väntade. Kolla in Bruins-fanet. Haha.

Så var vi redo, redo för en av de största hockeyhändelserna man kan vara med om.

Man fick ta flera rulltrappor upp för att komma in i själva arenan. Då hade vi ändå bra platser. Funderar lite över om de som satt högst upp fick åka någon typ av rymdraket. Oklart.

Uppe i foajén var det så klart helt sjukt. På hockeyarenor i Sverige har vi korv med bröd, popcorn, McDonald’s och folköl, typ. Här? Tja… Korv med bröd, pizza, hamburgare, muffins, donuts, popcorn, kyckling, SUSHI. You name it. De hade allt. Amerikaner…

Vi var nöjda med våra muggar. Inte så värst svår-impade, nej.

Slutligen gick vi in. I bubblan. Magiskt, var det. Magiskt och KALLT. Vad fan. Här är jag uppväxt med Scandinavium, som är världens varmaste ishall, jag FÖRVÄNTAR mej inte en kall arena. Inte i US and A.

Men jag var imponerad ändå. Aston med. (Här i sin Dreamy Dot, en sjalsele som ni kan vinna här!).

Hepp, nu vaknar Aston här, får fortsätta i nästa inlägg. Hej!

2 tankar om “madison square garden

  1. Alltså, fan. Befinner mig 1 timme från Vancouver och har inte sett en enda match, det är så mycket fail av mig inser jag nu.

    Förresten, var det Lundquist själv som lagt undan biljetter till er? Hur? Varför? Dör lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s