bäst under press

Fin-mamma och jag i Jönköping i går.

Goddagens!

I dag är det full rulle här i min lilla verkstad eftersom det nalkas Hjulafton och marknad i helgen.

Normalt gör jag ju alltid smycken på beställning, allt för att de ska vara så nya och fräscha som möjligt när kunderna får dem. Men nu måste jag alltså bygga upp värsta lagret till på lördag, så det jobbas på utav bara helvete här. Dessutom har jag fått massor med vanliga beställningar, så, ja. Det är bara att fläska på.

Nu väntar jag dock på posten, då jag förhoppningsvis får lite mer material, för det är en hel del som tagit slut. Så nu har jag passat på och ätit lunch ihop med min käre sambo, som ju är hemma och är pappaledig på måndagar.

Tyvärr ska det vara pissrövbajs-väder på lördag. Typ nio grader och regn. I juni. Jag bryr mej sällan om väder, men det gör andra människor. Och det är andra människor som ska köpa mina smycken. Det blir ju svårt om de inte är där due to skitväder. Ja, ja. Vi får väl se hur det blir.

Annars då? Bilen går bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s