jag vände på steken kan man säga

På väg till träningen var jag så trött att jag knappt orkade gå av bussen. Men så glad jag är för att jag ryckte upp mej och valde att bli pigg för träningen var superkul!

Vi fick köra hinderbana i 8×2 minuter (skitjobbigt, men skitkul!) och sen avslutade vi med en volleybollmatch. Mitt lag vann och jag tog allt super-seriöst, som alltid när det gäller spel. Är det tävling så är det!

Efter träningen skrev jag på kontraktet och det är nu helt officiellt att jag kommer spela i Allsvenskan med Hallby nästa år. Är sjukt taggad och tycker att det ska bli riktigt kul att möta massa lag jag sällan eller aldrig mött på seniornivå. Nu längtar jag till september.

Men först längtar jag till i morgon för då kommer pappa och Marianne och hälsar på. Lycka! Även Matilda kommer redan i morgon. Hon ska hjälpa mej med smyckesförsäljningen på lördag. Härligt med fina vänner som ställer upp!

Nu ska jag hem till kaoset. Det ska faktiskt också bli kul. Kaos och kärlek finns det gott om i vårt hus.

 

20120531-204213.jpg

4 tankar om “jag vände på steken kan man säga

  1. Grattis vår lilla tjej!
    Lycka till i höst och nu tvingar du oss att kolla på lite handboll igen 😉 Kul med torgförsäljningen också, synd att vi inte är i närheten då, skulle varit kul att se dig som torggumma, hihi. Det kommer säkert gå bra, bara det inte blir skitväder

  2. Grattis till kontraktet! Vad roligt!
    Lycka till med smyckesförsäljningen på lördag!
    kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s