produktiv dag

Visst blir det snyggt?

Oj, oj, hörrni! Här har dagen flugit iväg, minst sagt.

Först fick jag lov att sova till 10:30, bortsett från att jag var uppe ca en halvtimme mellan 7-7:30 och fick Aston att somna om, sen har jag jobbat så det stått härliga till medan Vikto och lillebror Jakob, som kom i fredags och fortfarande är kvar, har börjat måla andra delen av huset, den som ska vara svart. Det blir skitsnyggt!

Vid halv fem-tiden stack jag ut och körde intervaller medan lillebror passade Aston och Vikto åkte till fotbollsträningen. Jag körde uppvärmning 940 meter, sen 2×20 meter mångsteg, 2×20 meter skridskohopp och 2×20 meter grodhopp med ruscher efter, för att sen avsluta med intervaller, 6×470 meter, och nerjogg därefter. Bra jobbat av mej, tycker jag. Så får jag göra när jag inte kan medverka på veckans alla träningar inne i Jönköping. Dessutom bra med lite extra spring i benen innan Å-Varvet på lördag…

Men nu, mina vänner, har ju fotbollen börjat. Frankrike-England. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s