i need this

20120702-133957.jpg

Det fina vädret blev till dåligt väder, så vi har inte satt foten utanför dörren i dag. Istället har vi myst framför youtube, bl.a. underbara Bamse, kramat Musis (Astons snutte) och haft det allmänt lugnt och fint. Jag har hunnit med lite jobb också. Vi har det bra!

Känner en stor lust att gråta nu för tiden, varje dag. Jag vet inte varför, om det är så att vissa hemska händelser på sistone fått mej att än mer inse hur skört livet är och det gör att varje känsla blir så stor. Glädje, smärta, varenda en. Jag är rädd, antar jag. Och jag uppskattar varje litet mirakel, vill omfamna vartenda ett.

Jag är så rädd att vår bubbla ska spricka. Det kan inte vara så här perfekt för alltid. Eller?

En tanke på “i need this

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s