på mina bara knäääään

Ni vet, den här.

Om ni skulle vilja vara lite snälla, vilket jag hoppas att ni vill, eftersom jag delar med mej av mitt otroligt intressanta liv till er varje dag, så får ni hemskt gärna klicka er in här och rösta på bilden jag tog på Aston i går när han plockade sin första blomma här i livet.

Vill ni göra det? Då vore jag hemskt glad i magen och hjärtat.

Nu ska jag och Aste ut i solen – han ska åka vagn och jag ska träna. Hej med er!

En tanke på “på mina bara knäääään

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s