tisdag 21 augusti 2012

20120821-092722.jpg

God förmiddag!

Här hemma är det full rulle, som ni kan se. Det är fantastiskt roligt att riva ut alla dvd-filmer från lådan och sprida ut dem på golvet. Självklart är det fantastiskt kul. Nu sover dock ligisten och när han vaknat ska vi gå och leka med andra mammor och barn på lekplatsen här i området.

Jag har passat på att ringa min gamla sjukgymnast som jag hade under min korsbands-rehab för sex år sen, då spelade jag ju också i Hallby. Jag hoppas att han kan fixa en tid åt mej inom kort.

Hepp. Smink är en bra grej!

3 tankar om “tisdag 21 augusti 2012

  1. Hej!
    Detta har ju inte med inlägget att göra, men jag var inne på youtube och lyssnade på dig där.. Kan du inte sjunga en låt och lägga upp här, som du gjorde förr? Förstår om du inte har tid, men det hade varit kul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s