tack för alla hållna tummar, tack

20120823-222022.jpg
Hur många mil har jag åkt på det där tåget nu?

Jag testade knät på kvällens träning! Det var med viss skepsis, det ska erkännas. Men… Det gick bra! Alltså, ont gjorde det ju. Några gånger. Men det gick!

I morgon ska jag träffa min gamla sjukgymnast som jag hade 2005-06 när jag drog korsbandet. Han ska känna och dra lite och så får vi se vad hans dom blir. Men nu vet jag i alla fall att det funkar. Glädje!

20120823-222354.jpg

Glädje har det funnits lite av här hemma också i dag. Med betoning på lite. Shit, vad klängig den här grabben har varit i dag och i går. I gungan var han glad en stund i alla fall. Är han glad är jag glad.

Nu är det sängen. God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s