dåliga dagar fyller också en funktion

20120828-224248.jpg

I dag har jag haft en ganska dålig dag. Har både bråkat och gråtit. Mest gråtit. Fy, önskar att vissa saker var enklare. Vet att allt inte kan vara lätt, men hade gärna bytt denna svårigheten mot en annan svårighet. Om ni förstår.

Men Vikto kom i alla fall hem och lyste upp vår dag vid lunch och sen lyckades jag genomföra kvällens handbollsträning trots min fruktansvärda träningsvärk och det är ju en bedrift i sej, så det var ju positivt.

Ja. Det var väl det. Nya tag i morgon då vi får fint lunchbesök, tjohoo!

God natt!

3 tankar om “dåliga dagar fyller också en funktion

  1. Sänder styrke kramar till dig, ibland mår man bara inte toppen och livet känns inte alltid lätt som allt jobbigt händer på en och samma dag! Man ramlar ner och de är då man behöver en hand som drar en uppåt igen, så känns de oftast bättre sen. Du får gärna låna min hand ✋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s