thänk gadd, it’s frajdej

20120831-080121.jpg

God morgon fredag! I dag händer det mycket! Kl 09.15 ska jag på min allra första körlektion. Det ska bli spännande att se hur jag tacklar eventuella motgångar nu, när jag inte direkt kan vråla ut svordomar och könsord hej vilt. Hehe. Det går nog bra.

Sen vid 10.40 blir det tåget till Jönköping och kl tolv avgår minibussarna fyllda med Hallby Dam, med slutdestination Borlänge. Där ska vi spela turnering i helgen = jag ska vara utan Aston en hel helg. Det kommer bli jobbigt, men jag får se det som semester. Han finns ju här när jag kommer hem på söndag.

Hepp, frukost!

2 tankar om “thänk gadd, it’s frajdej

  1. Sjukt jobbigt med körskola just därför. Jag gillar inte att ha fel, och ännu mindre att höra att jag gör fel. Och hatar när någon påpekar att jag gör fel när jag redan vet om felet. Sen är jag jävligt duktig på att hitta på ursäkter till varför jag gjorde fel. Allt sånt får man liksom hålla inom sig på körskolan och bara nicka och säga ”okey, då vet jag”. Gaah frustration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s