not broken, yet

Måste fan skriva av mej för att släppa detta och kunna sova.

Vi förlorade i kväll. Mot Lidingö. Med 25-26.

Det borde inte ha hänt. Vi gjorde verkligen inte jobbet som krävdes, långt ifrån. Sämst av alla var jag. Ingenting stämde till slut, bollen lossnade inte ens från handen när jag försökte studsa. Hela andra halvlek såg jag från bänken. Jobbigt, förstås, men jag gjorde mitt allra bästa för att stötta laget därifrån.

Jag hatar när det blir så här. Jag hatar att må så här dåligt. Jag hatar att gå igenom varje misstag i huvudet om och om igen. Som om det hjälper? Men jag skäms verkligen för min insats i dag. Det är pinsamt.

Men.

Jag ska göra det en miljard gånger bättre i morgon. Minst.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s