jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Ligger längst bak i bussen, i min soffa. Har det ganska fint, faktiskt.

Har Melissa Horn i lurarna. Herregud, jag har inte lyssnat ordentligt på henne på typ tre år. Och för tre år sedan var jag ganska (väldigt) olycklig singel och varje låtrad satte sig som en nålspets rakt i hjärtat och klappade mig ömt på ryggen om vartannat. Det är så klart helt oundvikligt att hamna precis i de känslorna nu, fastän jag i dag är lyckligare än någonsin förut.

Musik är en fantastisk grej på det viset.

Jag blir inte ledsen på riktigt nu, bara på låtsas. Och det är lite skönt att få vara så där lite låtsas-ledsen och minnas tillbaka när jag vet att allt är bra igen så fort jag stänger av.

Gud, jag har varit så olycklig i mitt liv. Så halv, så trasig. Till och med när jag trott att jag varit lycklig så har jag varit olycklig. Osäker, destruktiv, en tickande bomb. Och jag är så glad att jag varit så stark genom allt det svaga och att det aldrig gick värre än det faktiskt gjorde.

Och sen är jag tacksam för allt. För hade jag gjort en enda grej annorlunda så hade jag inte varit där jag är i dag.

Att all denna skit kunde leda mig rätt. Är det inte fantastiskt ändå?

Håll ut, ni som inte är där än. Ju krokigare vägen dit är, desto bättre är det att komma fram.

4 tankar om “jag tror att livet just har börjat och det blir vad jag gör det till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s