tillfreds med livet

20121023-202742.jpg

Ännu ett bra träningspass är gjort. Skönt! Känner mig taggad. Mycket målvaktsträning i dag, vilket kanske var lite segt för oss utespelare ett tag, men sen avslutade vi med spel en längre period och det vägde upp allt stillastående. Det är kul med handboll!

20121023-202953.jpg

I dag var Aston och jag på Småfolket (öppna förskolan), som så många gånger förr. Det är så roligt, även fast Aston mest leker själv och aldrig vill sitta still. Efteråt har vi som tradition att gå och käka tillsammans, ett gäng mammor med alla barnen, och det är extra härligt eftersom jag ju inte är från byn från början. Alla nya bekantskaper är välkomna.

20121023-203218.jpg

Annars går mycket av tiden åt till pluggande, körkortsteori. Som ni ser så tycker jag att det är jätteroligt.

Hej svejs!

3 tankar om “tillfreds med livet

 1. Läser du mest i boken eller kör du någon form av teoriprov på datorn också?
  Tog körkortet för snart 1 år sedan och pluggade enbart med bonniers teoriprogram på datorn, uppdelat för att lära sig olika slingor i taget och sedan göra en massa teoriprov. Det riktiga teoriprovet var väldigt likt dessa prov. Bara ett litet tips.
  Min bok hade jag för att läsa igenom de avsnitt min lärare bad mig läsa till nästa gång.
  Sen läste jag extra om att räkna ut hur mycket längre tid det tar att köra 2 mil i 80 än ex. 100.
  Bromsträckor.
  Sen finns det en app att ladda ner för att plugga skyltar som jag gjorde på bussen eller innan jag la mig, mycket bra. Kommer inte ihåg vad den hette.
  Men som en lättnad är teoriprovet inte så svårt som alla beskriver.
  Lycka till.

  • Jag kör både med boken och med tester på elevcentralen, en typ av portal, kanske samma som du? Jättebra sätt att lära sig. Nu ligger jag på 60-66 av 70 varje gång, så nu börjar det kännas bra. 🙂 Förhoppningsvis får jag inte hjärnsläpp när det är dags. 🙂

 2. Tror jag inte du får. Läsa frågan1,2,3 gånger bara för man luras lätt. Sunt förnuft ger rätt svar på de flesta om man bara läser och tänker efter. Jag satt där nästan halva tiden och då läser jag som en kratta. Långsamt och skummar helst bara text för att det ska gå fortare. Men jag tänkte många gånger hur jag skulle gjort om frågan hade hänt mig på vägen någonstans.
  Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s