kommer alltid minnas 1/11 2012

20121101-224940.jpg
Fina Tant Matilda och älskade Aston. Är så glad över att ha haft denna underbara varelse hos mig i två nätter.

Den här dagen har definitivt varit en av de mest minnesvärda i mitt liv. Körkort. Det tar man inte varje dag i livet.

Har under kvällen hunnit göra min premiärtur som ensam i bilen till och från träningen i Jönköping. Regn och becksvart. Fantastiskt! Tror jag körde en mil på motorvägen innan jag ens vågade köra i 100, haha. Tur att resten av bilarna också körde under 110, så jag såg inte ut som en komplett idiot i alla fall. Men en skylt i stil med Newlyweds, fast typ Newlytagitkörkort, hade inte varit helt fel, tror jag.

En annan bra sak med den här dagen är att jag fått en leverans till by airaM som jag väntat på ett tag. Väldigt, väldigt roligt. Ska berätta mer om detta inom en snar framtid.

För att allt bara ska bli ännu bättre kan jag berätta att i morgon kommer min älskade mamma och lika älskade lillebror hit och på lördag kommer bästa pappa och hans Marianne, för på lördag är det en grabb här i huset som fyller år. Ett år.

Mitt liv är gott. Det tackar jag innerligt för.

God natt!

20121101-225933.jpg
Bästisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s