en helt ny värld som alltid varit min

Innan han kom.

Herregud…

Livet. Det flyger förbi. Det ger, det tar. Mest ger, för tillfället. Det tog så mycket under mina ungdomsår, så nu ger det tillbaka. Det är oftast så – det går jämnt ut i slutändan.

I dag är en speciell dag.

I dag är dagen då jag (eller jag och Vikto) köpte min första bil. En Volkswagen. Golf. 97:a. Blå. Riktigt fin för sin ålder, faktiskt. Jag firade detta inköp med att köra från Barnarp till Jönköping, en sträcka på ca en mil, med handbromsen i. Hoppsan… Bilen överlevde lyckligtvis och jag är fortfarande bilägare. Dock till en bil med en handbroms som uppenbarligen inte vet att dess jobb är att bromsa…

I dag är också dagen då jag för precis ett år sedan gjorde mitt sista hela dygn som icke-mamma. Jag bloggade typ hela dagen. Här till exempel. ”Det känns som så nyss jag var ‘bara jag’, ändå känns det som att Aston varit en del av mig i hela mitt liv”. Den där meningen kan nog varenda förälder i världen skriva under på.

Ett år. I morgon blir han ett år. Jag börjar nog gråta snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s