bara lite text

Ja, det var ju förstås inte så att jag ville skälla på någon i går. Det kändes bara lite så där absurt att folk kilar hit, scrollar sig förbi mitt liv ner till tävlingsinlägget och så ba ”JAG VILL VINNA”. Amen, varsågod och vinn, jag bryr mig inte. Jag ger ganska mycket av mig själv och ibland vore det kalasfint att få lite tillbaka. (Vilket jag även fått, tack för det. <3)

Nu släpper vi det.

Fast jag kanske ska uppdatera om knät. Jag träffade två läkare i går. Dels Hassel, som alltså är han som opererade mitt korsband förra gången det begav sig, nämligen i början av 2006. Han trodde, tyvärr, att korsbandet var av. Igen. Chocken då. Jag hade inte alls väntat mig det, utan trodde snarare på ledband eller menisk. Vidare till Ryhov för ett andra utlåtande och en magnetröntgen (MR), trodde jag. Fick ett andra utlåtande, som inte var korsband, utan ledband, men ingen MR utan bara en vanlig skelettröntgen, som så klart inte visade någonting.

Så nu hoppas jag att Hassel har fel, även fast jag litar på honom, och så får vi avvakta och se till efter MR, som jag förhoppningsvis får inom två veckor. Spännande så in i helvete….. (Skjut mig…)

Det här suger ju, förstås. Ni som hängt med ett tag vet att min skadehistoria är sorgligt välfylld och jag är väl inte så där himla förtjänt av ytterligare en knäskada. Om nu någon är det. Nu är det dock som det är och det är bara att börja rehaba skiten ur mig själv. Ingen annan kommer göra det åt mig.

Eftersom jag nu inte kan spela handboll, så ska jag istället skriva om handboll. Och det kommer jag göra på svenskdamhandboll.com. Det kommer naturligtvis inte ersätta mitt vanliga bloggande (som ju är SÅ intensivt), utan bara som en sidogrej. Det passar ju extra bra eftersom det i dag startar ett handbolls-EM för vårt kära damlandslag. TV7 i kväll kl 20, då visas Sveriges match mot Danmark. Se den!

Peace!

4 tankar om “bara lite text

  1. Anledningen till att jag inte kommenterade inläggen om knäet är att när jag hade läst om knäet läste jag också att du tyckte det var tråkigt att ingen kommenterade. Hade jag kommenterat då hade det känts som att jag bara kommenterade för att du hade skrivit så.. Förstår du?
    Jag hoppas också att Hassel har fel. Vore skitförbaskattråkigt om han skulle ha rätt nu.. Håller alla tummar jag har för att han har fel!

  2. Ahh, det var alltså igår jag skulle hållt tummarna. My bad.
    Hoppas verkligen han har fel. Du har liksom fyllt din kvot tycker jag.
    Jag hejjar på dig i vilket fall. Ska bli kul att följa den nya bloggen. Du är en bra skribent.

  3. Nån gång får det väl räcka, håller tummarna att det inte är så illa som det verkar.. Kan säga också att jag tydligen träffade dej och din familj i en dröm inatt, ni verkade lika mysiga som på bloggen! Många kramar från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s