snow and sons

20121206-123847.jpg

Min utsikt från soffan ut genom fönstret ser det ut så här. Det har snöat hela natten och hela förmiddagen, utan stopp. Ja, jag satt ju i och för sig inte och tittade hela natten, så jag vet ju inte 100% säkert att inte snöandet tog en paus för en kaffe och Delicato-boll, men det snöade i alla fall när jag var uppe med kingen i natt och det snöade när jag vaknade, så jag drar den slutsatsen. Kan vi släppa detta nu, eller? Tack.

På tvn rullar Sons of Anarchy. Jag är fast. Började titta i går och är nu inne på avsnitt sex, första säsongen. Fan, det är inte direkt så att jag behöver något nytt som tar upp min tid. För sent att stoppa nu, jag är förlorad. Damn you, Netflix.

Ni då? Vad gör ni i dag?

En tanke på “snow and sons

  1. Jobbat hela dagen, nyss hemkommen från ett Afro Power Dance pass som gav mig ny energi. Nu blir det mat och imorgon väntar en ny arbetsdag innan en ledig helg 🙂 Jag gillar det du skriver, om ditt liv och dina tankar. Detta är faktiskt första gången jag kommenterar. Keep up the good work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s