en oplanerad lördag

Jag har så väldigt, väldigt svårt för att förstå hur folk kan ”hata” snö. Det finns inte mycket som är vackrare än snö. Så här ser vår bakgård ut i dag.

Aston sover, Vikto är på träning. Jag sitter och jobbar med Vinterstudion i bakgrunden. Kanske, kanske hinner jag med ett avsnitt Sons of Anarchy innan Aston vaknar igen. Har hunnit med ett inlägg på handbolls-bloggen och lagt upp dagens adventslucka på by airaM på facebook, samt beställt hem en hel del material som behövs för att färdigställa ordrar som ligger och väntar.

I dag är det detta snygga armband som säljs till rabatterat pris hos by airaM. Har endast tagits hem i tio exemplar och kommer inte in igen, så passa på! Maila info@byairam.com eller beställ via webshopen.

Mitt fina lag spelar match om några timmar. I Karlstad. Mot Hellton, samma lag som vi mötte i söndags. Men jag är ju inte med. Det är pissjävlaskit-tråkigt, så klart och jag önskar av hela mitt hjärta att jag var med i dag. Tur att jag har Aston och Vikto som gör att det ändå är värt att vara hemma, annars hade jag nog grinat hela dagen. Hatar verkligen skador. Hatar knän. Älskar handboll. Mitt lag ska klara detta utan mig i dag, jag är säker på det.

Känns konstigt att plötsligt ha en hel helg utan planer. Det händer inte ofta. Alltid matcher att tänka på. Nu vet jag knappt hur jag ska bete mig.

Hepp, nu blir det SoA. Peace!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s